325

Barcelona: 2 comrades imprisoned for the general strike on March 29 (Catalonia)

Català/Anglès

2 Catalans empresonats arran de la vaga general del 29 de març

La jutgessa del jutjat d’instrucció número 31 de Barcelona ha decretat aquest dimecres a la nit presó provisional sense fiança per a dos dels 10 detinguts entre dimarts i dimecres en relació als incidents del 29 de març a Barcelona, segons ha
avançat Alerta Solidària.

Es tracta d’Andreu C. B., de 22 anys, actualment veí del barri de Sants de Barcelona, militant de Maulets i membre del CSA Can Vies i del Casal Panxampla.
L’Andreu, detingut aquest dimecres al matí a casa seva per quatre agents de paisà, està acusat del delicte continuat de desordres públics, de coaccions greus, de robatori amb violència i/o intimidació, delicte contra els drets, fonamentals i
llibertats públiques, danys i delicte de pertinença a grup criminal.

D’altra banda, el jutge també ha decretat presó provisional per a Rubén M.M, de 23 anys, veí també de Sants i membre actiu també dels moviments socials detingut dimarts. En el seu cas li imputen el delicte de desordres públic continuat, de
lesions greus, delicte de coaccions greus, falta de lesions, delicte contra la integritat moral, delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques, delicte de danys i delicte de pertinença grup criminal.

Aquest dimecres han comparegut davant la jutgessa de guàrdia els quatre detinguts dimarts a Barcelona i Andreu C., detingut dimecres. La fiscalia havia demanat presó per a tots cinc, però la jutgessa ho ha desestimat en el cas dels altres tres, han quedat en llibertat amb càrrecs sense fiança. Es tracta de Jorge M.C, de 25 anys; Jordi A.D, de 24 anys i Natxo P.A., de 20 anys, militants del SEPC i la CAJEI i membres també de la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) de la Universitat Autònoma de Barcelona.


2 Catalan imprisoned because of the general strike of March 29

The magistrate judge’s number 31 of Barcelona has declared this Wednesday night imprisonment without bail for two of the 10 arrested between Tuesday and Wednesday about the incident on 29 March in Barcelona.

Andreu C. B., currently resident in the Sants neighborhood of Barcelona, Maulets activist and member of the CSA Can Vies and Casal Can Panxampla. Andreu, who was arrested Wednesday morning at his home by four officers in plain clothes, is accused of the crime continued public disorder, serious coercion of, robbery with violence and / or intimidation, crime against the rights and fundamental freedoms, damages and criminal offense of group membership.

Moreover, the judge also has ordered tuesday imprisonment for Ruben M.M., a resident of Sants neighbourhood and also an active member of social movements from there. In its case against him for the offense continued public disorder, serious injury, serious crime of coercion, lack of injuries, crimes against moral integrity, crime against the fundamental rights and liberties, criminal damage and criminal offense of group membership .

This Wednesday appeared in front of the judge on duty the four arrested Tuesday in Barcelona and Andrew C., arrested Wednesday. The prosecution had asked prison for all five, but the judge has dismissed the case on three of them. These, Jorge, George, and Natxo, SEPC and CAJEI members and also of the Coordinator of School Boards (CAF) at the Autonomous University of Barcelona are now out on the streets again.

FREEDOM TO ALL THE VICTIMS OF STATE REPRESSION, THE REPRESSION WON’T STOP US!!!

Tags: , , ,

This entry was posted on Saturday, June 2nd, 2012 at 7:35 pm and is filed under Social Control.